Gespierde mannelijke stripper met strikje

Gespierde mannelijke stripper met strikje

Zelfs nu in deze moderne tijd worden strippers nog steeds gezien als een soort van entertainment dat met name voorbehouden is aan mannelijk gezelschap. Denkt u ook niet? Kijk bijvoorbeeld eens naar de verhouding mannelijke en vrouwelijke strippers. Dat is 1 op 9. Dus, of u het wilt of niet, vrouwelijke strippers zijn sociaal gezien meer geaccepteerd, tenminste als we kijken naar de statistieken.

Maar misschien heeft het er ook mee te maken dat veel vrouwen nogal verlegen zijn als het gaat om het boeken van een mannelijke stripper voor hun vrijgezellenfeest, verjaardag of gewoon een andere girls night out. Wat sociaal gezien als normaal gezien wordt dat mannen naar sexy dansende vrouwen kijken, is andersom misschien nog een beetje taboe. Maar dit zou niet zo moeten zijn. Zeker niet in de tijd waarin we nu leven. In dit artikel vertellen we je alles dat je zou moeten weten over het huren van male strippers, want dat is natuurlijk gewoon volkomen normaal!

Wanneer huur je een mannelijke stripper?

Veel meiden en vrouwen zitten nog wel eens met die vraag in hun maag. Want.. is het nou wel of niet gepast om een mannelijke stripper voor je feest in te huren? Er zijn wat richtlijnen waar je je aan kunt houden, maar het allerbelangrijkste is altijd de simpele vraag – hoe casual is het feestje?

Als het een bedrijfsfeestje is, is het wellicht niet gepast. Maar als het een verjaardag is waar alleen vrouwen uitgenodigd zijn, dan is het huren van een mannelijke stripper juist een een heel goed idee. Zeker als je de dames eens extra wil verrassen. Hou er rekening mee dat je zelf kunt bepalen hoe ver de mannen uit de kleren gaan. Je kunt het feestje dus zo conservatief of progressief maken als je zelf wilt.

Mannelijke strippers zijn vooral heel erg populair op vrijgezellenfeesten, of bachelorette parties zoals ze tegenwoordig ook wel worden genoemd. Ze kunnen wat extra pit geven aan de dag en het maakt iedereen wat losser. Immers, met een stripper op je feest is het altijd lachen geblazen. En er is niks mis met het kijken naar een gespierde hunk die een stripact geeft, toch?

En… als je het feest nog wat verder op wilt peppen kun je ook kiezen voor een full monty strip show. De mannelijke stripper (of waarom niet meerdere?)gaat dan volledig uit de kleren terwijl hij de dames vermaakt. Dit is het voorbeeld van het ultieme vrijgezellenfeest waar je echt later nog over terug zult praten. Ja, er zullen wat preutse dames zijn die soms wat moeten giechelen, maar dat maakt het juist nog grappiger, toch?

Male strippers bestellen of naar een striptent in Amsterdam?

Dit punt heeft even wat meer aandacht en uitleg nodig. Sommige dames kiezen er voor om naar een stripclub te gaan, in plaats van zelf een stripper te huren. Maar dit heeft veel nadelen, hoewel die niet altijd in eerste instantie duidelijk zijn. Het eerste nadeel is dat je bij een male stripclub in Amsterdam niet  je stripper kunt kiezen. Ten tweede krijg je geen speciale behandeling. De stripper treedt gewoon op, en niet speciaal voor de vrijgezel of jullie groepje dames. En het derde nadeel is misschien wel het belangrijkste. Je kunt namelijk het feestje en stripshow niet helemaal zo laten gaan als jullie graag willen. En dat kan betekenen dat er in een club wellicht wel eens wat ongepaste handelingen kunnen plaatsvinden waar niet iedereen van gecharmeerd is…

Als al de bovenstaande punten niet belangrijk voor je zijn, kan je er zeker voor kiezen om naar een stripclub te gaan en te genieten van al de mooie mannelijke strippers. Maar wij adviseren anders. Als je wilt dat je vrijgezellenfeest echt onvergetelijk wordt, raden we je aan om allemaal een tientje neer te leggen en een echte professionele stripper in te huren die alleen oog heeft voor jou en je vriendinnen!