Mannelijke Stripper Amsterdam

Welkom bij de beste mannelijke strippers van Amsterdam!

Meiden en dames opgelet! Zoek je naar de mooiste en meest professionele strippers van Amsterdam? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Onze lekkere gespierde mannelijke strippers geven elke dame een onvergetelijke avond!

Stijlvolle shows met respect voor hun publiek. Dat is waar onze male strippers voor staan. Bovendien werken wij nooit met beginnelingen, maar alleen met ervaren strippers waarvan wij weten dat zij voor jou een unieke show kunnen geven. Daarnaast zijn onze mannelijke strippers ook in te huren als sexy butlers die jou op een stijlvolle manier bedienen en je een ware prinses laten voelen. Precies zoals het volgens ons hoort!

Klik op de foto van je favoriete mannelijke stripper en huur hem voor jouw feest.

Marc
Gabriel
Justin
Harley
Justin
Harley
Marc
Gabriel

OVER ONZE MANNELIJKE STRIPPERS

Gek genoeg is Stripper Amsterdam een van de weinige boekingsagencies die echt alleen werkt met professionele mannelijke strippers. Al onze entertainers zijn 18 jaar of ouder, zoals verplicht gesteld door de Nederlandse Wet.

Je kunt onze mannelijke strippers niet alleen huren voor een Vrijgezellenfeest, maar voor Clubs en Bars. Het is zelfs geen probleem als je je feest geeft in een Hotel. Ook voor Studentenfeesten hebben wij wild entertainment. Laat je positief verrassen door onze vriendelijke mannelijke strippers met vriendelijkheid en stiptheid, om nog niet te spreken over de sexy moves die je volledig sprakeloos maken..!! Wij van StripperAmsterdam.com zijn bijzonder trots dat u bij ons altijd de entertainer vindt die u zoekt. Of dit nu een politieagent is, een cowboy of een Mr. Grey stripshow. Wij hebben het allemaal!

Je mannelijke stripper is op de afgesproken tijd bij je en heeft alles bij zich om jouw feest naar de next level te tillen. Reken op een adembenemend uniform (hot!!) een cd/usb voor muziek en zijn allerbeste humeur. Heb je geen geluidsinstallatie? Dan kan hij daar ook voor zorgen tegen een meerprijs van slechts 10 euro! Zorg er dan wel voor dat je dit even van tevoren bij de boeking aangeeft zodat jouw stripper daar rekening mee kan houden.

Alle shows zijn natuurlijk altijd een beetje ondeugend, maar absoluut nooit vulgair of ongemakkelijk. Onze mannelijke strippers zijn er op getraind om ten aller tijden rekening te houden met de wensen van de gasten. Bij een standaard mannelijke stripshow mag je een uiterst professionele lapdance verwachten voor de eregast, trucjes die de striptease show nog leuker maken en natuurlijk een ondeugend tintje. Wij zorgen er altijd voor dat alle gasten aandacht krijgen van de stripper en op een leuke manier betrokken worden bij de show. Onze gespierde strippers doen alles om de eregast te behagen en te zorgen voor een onvergetelijke avond. Bij sommige strippers is het mogelijk om ze volledig naakt te laten gaan tegen een kleine meerprijs. Dit hoef je niet direct bij de boeking aan te geven, maar kan je zelfs nog op locatie voorafgaand aan de show met de stripper regelen.

Huur Jouw Mannelijke Strippers in Amsterdam

MAAK VIA ONS FORMULIER ONLINE EEN RESERVERING VOOR JOUW VRIJGEZELLENFEEST, VERJAARDAG OF STUDENTENFEEST OF BEL ONS OP 020-262 2405

REGEL JOUW FEEST NU!

ONZE STRIPPERS ZIJN IN TE HUREN VOOR

Vrijgezellenfeest, Verjaardag, Jubileum, Studentenfeest en andere (groeps) Evenementen of Feesten.

Vind Jouw Mannelijke Stripper In:

Bij ons kan je mannelijke strippers en ander erotisch entertainment huren in de omgeving van Amsterdam. Door lokaal een stripper te huren boek je vaak goedkoop een stripper omdat je geen reiskosten betaalt. Wij zijn onder meer werkzaam in:

Aalsmeer  –  Abcoude  –  Amstelveen  –  Amsterdam  –  Amsterdam Duivendrecht  –  Amsterdam Zuidoost  –  Amsterdam Noord  –  Amsterdam Zuid  –  Amsterdam West  –  Amsterdam Centrum  –  Badhoevedorp  –  Broek in Waterland  –  Bussum  –  Den Ilp  –  Diemen  –  Duivendrecht  –  Haarlem  –  Halfweg (NH)  –  Hilversum  –  Hoofddorp  –  Ilpendam  –  Landsmeer  –  Oude Meer  –  Ouderkerk aan de Amstel  –  Naarden  –  Purmerend  –  Spaarndam  –  Uitdam  –  Weesp  –  Zaandam  –  Zuiderwoude  –  Zwanenburg

Magic Mike Live Striptease Shows Huren in Amsterdam?

Boek Nu De Mooiste Mannen als strippers in Amsterdam