Vrouwelijke Stripper Amsterdam

Heren, bij ons vind je de mooiste en meest sexy vrouwelijke strippers van Amsterdam! Met onze strippers weet je zeker dat je mannenavond uit, of vrijgezellenfeest helemaal top begint. Een ervaring die elke man eeuwig bij blijft! Kies je voor een een stoute verpleegster, een politieagente of catwoman? Of ben je het wilde type en wil je net iets meer zoals een een lesbische girl-girl fantasy show? Succes verzekerd en je gasten zullen niet weten wat ze meemaken (in de positieve zin). Onze vrouwelijke strippers in Amsterdam zijn in te huren voor elk feest, 24/7!

Bij StripperAmsterdam kan je kiezen uit tal van lekkere dames, allemaal super sexy, zeer professioneel en natuurlijk ontzettend spontaan! Onze meiden doen er alles aan om jullie feest de beste ever te maken! Bovendien zijn onze vrouwelijke strippers vrijwel altijd op tijd zodat jullie feest avond goed begint. Stripper Amsterdam staat bekend om de goede service en ondeugende stripshows, natuurlijk met een knipoog. Kijk onderstaand voor foto’s van onze babes.

Klik op de foto van de vrouwelijke stripper om het profiel te bekijken. 

Kristi
Nina
Sidney
Diamond
Sidney
Diamond
Kristi
Nina

OVER ONZE VROUWELIJKE STRIPPERS HUREN

Stripper Amsterdam heeft de allermooiste vrouwelijke strippers in de omgeving. Erewoord! Stuk voor stuk een lust voor het oog en klaar om van jouw feest een onvergetelijke avond te maken. Stripper Amsterdam hanteert een strikt aanname beleid, waardoor wij als een van de weinigen alléén werken met professionele strippers. Zo weet je niet alleen zeker dat je avond een succes wordt, maar ook dat je niet te maken hebt met een beschamend optreden. Natuurlijk zijn alle (vrouwelijke) strippers bij ons op de site minimaal 18 jaar.

Onze sexy vrouwelijke strippers treden onder meer op in Bars, Clubs en Hotels. Maar natuurlijk kan je ze ook boeken voor een onvergetelijk Vrijgezellenfeest, Studentenfeest of Verjaardag thuis. Deze dames laten niets aan het toeval over. Ze zijn stipt op tijd, betrouwbaar en van hun sexy moves ga je watertanden! Met recht strippers waar wij stuk voor stuk trots op zijn. Bij alle shows van onze sexy striptease babes garanderen we dat je een meer dan geweldige show krijgt. Kies bijvoorbeeld eens voor een stout schoolmeisje, een ondeugende verpleegster met grijpgrage handjes of een sexy stoere politieagente die jou of je vrienden zonder pardon in de boeien slaat.

De vrouwelijke stripper van jouw keuze is altijd op de afgesproken tijd bij je en neemt echt alles mee voor een onvergetelijke avond. Ze neemt een zeer uitdagend kostuum mee, de stripper muziek met boxen en natuurlijk haar verleidelijke en uiterst vriendelijke lach.

Beschik je op locatie zelf niet over een geluidsinstallatie? Geen probleem! Onze stripsters nemen altijd zelf hun muziek met boxen mee. U hoeft dus nergens aan te denken!

Uiteraard zijn de stripshows van onze vrouwelijke strippers altijd een klein beetje ondeugend, maar zeker nooit en te nimmer vulgair. Bovendien houden onze striptease babes altijd rekening met de verwachtingen van alle gasten. Standaard zit bij een vrouwelijke striptease show altijd een lapdance voor de eregast, een aantal leuke trucs waar iedereen hard om kan lachen en natuurlijk de ondeugende knipoog. Uiteraard vergeet de stripster van jouw keuze de gasten niet. Zij zal jouw gasten dan ook op een leuke manier bij de show betrekken. Gegarandeerd fun voor iedereen! Onze sexy stripsters doen echt alles om de eregast te plezieren en te zorgen hij een onvergetelijke avond heeft.

Onze vrouwelijke strippers zijn stuk voor stuk zeer ervaren om topklasse show te leveren! Ze zijn getraind om grote groepen mensen en wilde feesten tot nieuwe levels te entertainen. Wel vragen wij u hun verzoeken te respecteren. Wat wij aanbieden zijn puur stijlvolle shows voor gegarandeerd entertainment!

Huur Jouw Vrouwelijke Strippers in Amsterdam

MAAK VIA ONS FORMULIER ONLINE EEN RESERVERING VOOR JOUW VRIJGEZELLENFEEST, VERJAARDAG OF STUDENTENFEEST OF BEL ONS OP 020-262 2405

REGEL JOUW FEEST NU!

ONZE STRIPPERS ZIJN IN TE HUREN VOOR

Vrijgezellenfeest, Verjaardag, Jubileum, Studentenfeest en andere (groeps) Evenementen of Feesten.

Je Kunt Ook Stripsters Inhuren In:

Bij ons kan je vrouwelijke strippers en ander erotisch entertainment huren in de omgeving van Amsterdam. Door lokaal een stripper te huren boek je vaak goedkoop een stripper omdat je geen reiskosten betaalt. Wij zijn onder meer werkzaam in:

Aalsmeer  –  Abcoude  –  Amstelveen  –  Amsterdam  –  Amsterdam Duivendrecht  –  Amsterdam Zuidoost  –  Amsterdam Noord  –  Amsterdam Zuid  –  Amsterdam West  –  Amsterdam Centrum  –  Badhoevedorp  –  Broek in Waterland  –  Bussum  –  Den Ilp  –  Diemen  –  Duivendrecht  –  Haarlem  –  Halfweg (NH)  –  Hilversum  –  Hoofddorp  –  Ilpendam  –  Landsmeer  –  Oude Meer  –  Ouderkerk aan de Amstel  –  Naarden  –  Purmerend  –  Spaarndam  –  Uitdam  –  Weesp  –  Zaandam  –  Zuiderwoude  –  Zwanenburg

Stripster voor een Striptease Boeken in Amsterdam?

Vrouw Stript Sexy Striptease Stripact in Amsterdam