vrouwelijke stripper krijgt fooi in AmsterdamBij een feestje in Amsterdam hoort natuurlijk wat vrouwelijk entertainment. Een keuze maken is echter niet altijd even makkelijk. In dit artikel lees je daarom wat tips zodat voor jou de keuze iets makkelijker wordt.

Ten eerste moet je weten wat voor mensen er naar je feestje gaan. Als de mannen echt doorgewinterde party animals zijn, kan je het beste kiezen voor een lesbische toy show met 2 mooie dames. Wedden dat ze dat, hoe hard ze ook feesten, in geen enkele club, feest of festival ooit zijn tegenkomen? Dat is namelijk een sexy stripshow waarbij beide vrouwelijke strippers compleet uit de kleren gaan. Tijdens de stripshow ontvangen de mannen lapdances en mogen de mannen slagroom likken. Daarnaast kunnen ze natuurlijk de blote borsten en billen van de naakte dames insmeren met olie of lotion.

Maar nu komt het… Wanneer de strippers helemaal naakt zijn, gaan ze bij elkaar met sextoys aan de slag… Dat wordt een hete natte lesbische bende die meeste mannen niet eens 1 keer in hun leven zien. Genoeg reden om die te huren dus!

Zijn de genodigden wat conservatiever, dan is een standaard striptease show al meer dan voldoende. Want zelfs bij deze shows laten je meer zien dan je ooit in een stripclub in Amsterdam of daarbuiten zult zien…

De vrouwelijke strippers van StripperAmsterdam.com komen speciaal naar jouw feest en geven een stripact van plusminus een kwartier. Zij hebben daarbij altijd extra oog en aandacht op het vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest voor de eregast. De eregast krijgt sowieso als extra een sexy lapdance. Voor de gasten is dat natuurlijk ook mogelijk. In sommige gevallen dient daar een kleine meerprijs voor te worden betaald aan de stripper.

Naast deze onvergetelijke striptease show doet de stripster van jouw keuze ook andere ondeugende trucjes. We zullen niet teveel verklappen, maar we kunnen je verzekeren dat je mond wijd open valt. Zit de sfeer er goed in en zijn jij en je vrienden in voor meer? Dan is het in de meeste gevallen mogelijk ter plekke in overleg met de stripper een upgrade te doen. Zij zal dan een bijvoorbeeld een geile pussy tricks show met spannende sextoys show voor jullie doen.

Gaat dit je allemaal te ver, of wil je thuis een ruzie met een jaloerse bruid voorkomen? Dan is de topless bediening voor jullie zeker een aanrader! Wanneer je een topless bediening bestelt, dan komen onze hot female strippers naar jouw feest om iedereen topless te voorzien van de lekkerste drankjes.

Besluit je uiteindelijk toch te kiezen voor een stripshow? Dan is dat vaak in overleg met de topless bediening dame mogelijk. Wel is het belangrijk dat je er op let dat je in dat geval kiest voor een dame die ook deze upgrades biedt. Enkele van onze sexy dames doen namelijk louter en alleen topless bediening.

Zo zie je maar, of je nu kiest voor een lesbische show met alle sextoys, een standaard female striptease show, of alleen topless bediening, met de dames van StripperAmsterdam.com wordt jouw feest pas echt HOT!