gespierde mannelijke stripper met sixpack

Goede strippers verdienen een hoop geld, dat is geen geheim voor de meeste mensen. En daar is wat voor te zeggen. Niet iedereen heeft het namelijk in zich om als stripper te werken, en al helemaal geen goede stripper te zijn. En hoewel veel mensen denken dat het makkelijk geld verdienen is, blijkt dat het voor veel strippers toch echt hard werken is. Elk weekend is hij bezig de hele avond en nacht shows geven. Daarnaast zijn ze doordeweeks continu bezig met het fit houden van hun perfecte lichamen. En hoe moet het geld binnenkomen na hun stripcarrière?

Een vrouwelijke stripper uit Amsterdam begint meestal rond de 20 jaar, uitzonderingen natuurlijk daargelaten, want sommigen beginnen ook met 18 jaar. Eigenlijk hebben slechts 10 jaar waarin ze al hun geld moeten verdienen om later van rond te komen. En dat is hard werken. Is een vrouwelijke stripper ouder dan 30, dan neemt het aantal stripshows dat ze kan geven ook aanzienlijk af.

Bij een mannelijke stripper ligt dat net iets anders. Zij beginnen vaak net iets later, meestal zo rond hun 23e en zij kunnen ook net iets langer als stripper doorwerken. Dit heeft er alles mee te maken dat mannen volgens vrouwen vaak charismatischer worden naarmate ze ouder worden. Bij een male stripper ligt het einde van zijn stripcarrière zeker rond midden dertig. Dit gezegd hebbende, zijn er natuurlijk een paar uitzonderingen. Deze mannelijke strippers hebben super speciale genen en blijven er altijd jong uitzien. Daarnaast brengen ze ook vaak een groot deel van hun leven in de sportschool door.

Omdat de carrière als stripper vrij kort is, wordt het beroep van stripper ook niet vaak als echt carrièrepad gekozen. Veel vaker is het een manier om een studie te bekostigen. Want hoewel strippers vaak als dom versleten worden, weten de meeste mensen niet dat het gros van de strippers vaak een HBO of Universitaire opleiding hebben genoten.

Een groot deel van de vrouwelijke strippers worden later verpleegster of advocaat. Mannelijke strippers worden op later leeftijd vaak accountant, makelaar, of ook advocaat. Wil je als stripper gaan werken, dan moet je goed realiseren dat dit voor de meeste strippers maar voor een beperkte tijd is. Het is dus belangrijk dat je goed om leert gaan met grote sommen geld. Verbras het niet allemaal, maar investeer het in vastgoed dat je kunt verhuren voor passieve inkomsten. Doe je dit niet, dan zul je er later spijt van krijgen.